Soorten garagedeuren

Hoveniersbedrijf   maart 20, 2017   Reacties uitgeschakeld voor Soorten garagedeuren
soorten garagedeuren

Een kantelpoort of een rolpoort voor een goede afsluiting van uw garage? Garagedeuren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Naast standaardmodellen kunt u er ook voor kiezen om een garagedeur op maat te laten maken. Zo zorgt u ervoor dat de garagedeur naast een functionele afsluiting van de… Read more »

Soorten chape

Hoveniersbedrijf   februari 9, 2017   Reacties uitgeschakeld voor Soorten chape
soorten chape

Een ander woord voor chape is ondervloer of dekvloer. Het is eigenlijk een soort cementlaag. Op deze cementlaag wordt vervolgens de echte vloerbedekking gelegd, zoals tegels, vloerbedekking of laminaat. Een andere functie van chape is dat ze de isolatie niet te veel belasten. Het gewicht wat op hen komt, verspreidt… Read more »

Dakgoten schoonmaken stappenplan

Hoveniersbedrijf   september 20, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Dakgoten schoonmaken stappenplan
dakgoten schoonmaken doe-het-zelf

De meeste mensen proberen hun huis en tuin zo goed mogelijk bij te houden. Zo worden de muren geschilderd, het gras gemaaid en de ramen gelapt. Wat vaak echter wordt vergeten is het schoonmaken van de dakgoot. Doordat bomen in de herfst bladeren verliezen, vergaart de goot vaak dan veel… Read more »

Ondoordringbare natte bodem? Zelf drainage aanleggen in de tuin

Hoveniersbedrijf   juli 29, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Ondoordringbare natte bodem? Zelf drainage aanleggen in de tuin
drainage aanleggen

Een natte grond komt in Nederland vaak voor en dit heeft een nadelig gevolg op de planten en bestrating van uw tuin. Het is belangrijk om te weten hoe de waterhuishouding van de grond in uw tuin is; blijven er vaak lang plassen staan? Dan kan een drainage aanleggen in… Read more »

Snoeien is groeien: tips voor een mooie groene haag

Hoveniersbedrijf   juli 29, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Snoeien is groeien: tips voor een mooie groene haag
Snoeien

Een strakke rechte haag vormt een mooie afscheiding voor uw erf en kan in de tuin gebruikt worden om deze ruimtelijk op te delen. Voor vele is het een hele kunst deze groene muren in model te houden, op tijd en juist snoeien is daarbij erg belangrijk. Het mooiste resultaat… Read more »

In vier stappen uw eigen blokhut bouwen

Hoveniersbedrijf   juli 29, 2016   Reacties uitgeschakeld voor In vier stappen uw eigen blokhut bouwen
blokhut bouwen

Het bouwen van een blokhut kan natuurlijk gemakkelijk met een bouwpakket van het tuincentrum, maar het is ook heel goed mogelijk deze zelf in elkaar te zetten. U heeft zo vrije keuze in de vorm, grootte en het materiaal van de blokhut en een leuk uitdagend klusproject. Hieronder een aantal… Read more »

Zonneluifels: een beetje schaduw op uw terras en tuin

Hoveniersbedrijf   juli 29, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Zonneluifels: een beetje schaduw op uw terras en tuin
Zonneluifel

In de zomer kan de temperatuur flink oplopen waardoor het buiten zitten in de zon niet meer zo comfortabel is. Juist op deze mooie zonnige dagen wil je kunnen genieten van je tuin en terras. Een zonneluifel biedt dat stukje schaduw waarin je kunt schuilen voor de brandende zon. Daarnaast… Read more »

Houten schutting zelf plaatsen

Hoveniersbedrijf   juli 8, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Houten schutting zelf plaatsen
Schutting plaatsen

Een schutting heeft vele voordelen. Het ziet er achterhuis mooi uit en tegelijkertijd schermt een schutting u en uw tuin af tegen nieuwsgierige buren. Ook voor huisdieren wordt het moeilijker om uit uw tuin te ontsnappen en het heeft vaak minder onderhoud nodig dan struiken en bomen. Er zijn verschillende… Read more »

Groen dak

Hoveniersbedrijf   juli 8, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Groen dak
Groendak

Een groen dak is een dak wat bedekt is met planten. Er zijn vele verschillende soorten beplanting voor groendaken. Kies de soort die het beste in uw situatie past. Wat zijn de voordelen? Zijn er ook nadelen? FRCE dakwerken legt het uit. Een aantal soorten daken Een sedumdak is een… Read more »

Verlichting aanleggen in uw tuin

Hoveniersbedrijf   juli 8, 2016   Reacties uitgeschakeld voor Verlichting aanleggen in uw tuin
Tuinverlichting

Een goede tuinverlichting heeft vele voordelen. Het pad naar de voordeur verlichten, een gezellige sfeer in de tuin zodat u wat langer buiten kunt blijven, inbrekers weghouden en ga zo maar door. Wat voor reden u ook heeft om tuinverlichting aan te schaffen, de meeste tuinverlichting kunt u gewoon zelf… Read more »